Lees hieronder wat onze klanten over ons zeggen.

 • Ik ben prima geholpen! Mijn terrastegels zijn keurig op maat gezaagd voor een goede prijs! Erg tevreden.

  Bjorn en Karin
  Terrastegels op maat zagen
 • Freddy den Besten heeft ons terras goed en vakkundig aangelegd. Hij kwam eerst langs om te kijken wat er gedaan moest worden en maakte toen een passende offerte. Hij kon dezelfde week nog aan het werk en heeft de klus binnen een dag geklaard. Freddy levert goed werk tegen een eerlijke prijs.

  Verwijderen terras en aanleggen nieuw terras/trap (ongeveer 6 m2)
 • Fred den Besten heeft mij op een goede en vriendelijke wijze en voor een scherpe prijs geholpen.

  Aanbouw uitgegraven, oude aanbouw gesloopt en rondom weer aangevuld
 • Freddy kwam heel netjes bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek heeft hij ook duidelijk aangegeven dat het een vrijblijvend offerte is. Dit vind ik namelijk wel prettig aangezien ik ook sommige hebben meegemaakt die gelijk mij verplichte om samen te werken met diegene omdat hij tijd en moeite had gedaan om te komen. Tijdens het gesprek hadden we het volgende besproken: budget, tegels/aarde of kunstgras, eventueel verlichting, waterafvoer (goot/drain). Freddy is heel meedenkend. Hij luistert goed en geeft ook advies waarbij nodig. Tijdens het hele project heb ik hele goeie contact gehad met Freddy. Hij is alles netjes nagekomen en heeft het project ook netjes optijd en mooi afgerond. Helaas heb ik nog geen impressie fotos voor jullie. Ik kan jullie Freddy echt aanraden! Hij is betrouwbaar en eerlijk.

  Tuin klaarmaken
 • Super goede ervaring! Fred en team zijn alle afspraken nagekomen, hebben erg mooi werk geleverd (en hebben zelfs meer gedaan dan afgesproken - waarvoor we alleen het extra materiaal hoefden te betalen. Bovendien ook nette en aardige professionals, die alles ook keurig opgeruimd hebben toen de klus erop zat. Al met al echte vakmannen met oog voor kwaliteit en extra service, een absolute aanrader voor zowel bestrating als tuin aanleg!

  Dhr. Klingens, Laren
  Tuin egaliseren en tegels leggen
 • Wij zijn goed en vakkundig geholpen door Den Besten Bestratingen, is een aanrader.

  Dhr. Sebes, Rozenburg
  Bestraten van een voortuin met tegels ongeveer 24 m2, inclusief verwijderen en meenemen oude grindtegels 23 stuks
 • Wat een vakman. Door onze fout moest er extra zand worden gehaald. Dit werd gewoon gedaan en hierna alles er super strak ingelegd.

  Dhr. van der Horst, Spijkenisse
  Straten van ongeveer 5x3 met bestaande tegels
 • Freddy is een prima vakman, die zijn afspraken nakomt. Hij heeft de klus vakkundig en netjes geklaard. Een echte aanrader dus.

  Mevr. Jongeleen, Zeist
  Voortuin aanleggen, tegels 60 bij 60cm, ca. 14m2

Wat vindt Freddy den Besten van het marketing team die achter zijn bedrijf staat?

Voor Den Besten Bestratingen creëerde Searchtrends een professionele website, logo en flyers! In deze videoreview vertelt Freddy den Besten meer over de samenwerking en service die hij heeft ervaren met Searchtrends.

Nieuwsgierig? Bekijk de video direct!

© 2018 Den Besten Bestratingen | Powered by Searchtrends
Privacy | Disclaimer | Cookiebeleid